آواژه
ارائه خدمات روانشناسي

آسيب هاي خيانت مي‌تواند به قدري شديد باشد كه جبران ناپذير باقي بماند. زماني كه به فردي خيانت مي‌شود بدون شك حال روحي خوبي را تجربه نخواهد كرد. در اين شرايط فرد خيانت ديده همش به دنبال علت است و درگيري هاي ذهني زيادي را تجربه مي‌كند. و زماني كه نتواند اين مساله را براي خود حل كند، با آسيب هاي روحي و رواني بسيار زيادي روبرو مي‌شود. برخي از افراد علائمي مانند خشم، عصبانيت، سردرگمي، افسردگي و شوك را تجربه مي‌كنند. و عده اي نيز به فكر انتقام هستند. اما اگر تلاش براي رفع و حل خيانت هستيد؛ تنها خودتان هستيد كه مي‌توانيد موفق شويد. فرد خيانت ديده بايد به كمك روانشناس براي حل اين موضوع تلاش كند.

منبع: آسيب هاي خيانت | 6 مورد از مهم ترين آسيب هاي خيانت

آسيب هاي خيانت

همه ما حداقل يكبار شاهد خيانت اطرافيان به يكديگر شده ايم. و كاملا متوجه آسيب هاي روحي و جسمي فرد خيانت ديده شده ايم. بنابراين در پاسخ به سوال آسيب خيانت چقدر است؟ بايد بگوييم كه آسيب هاي رواني زيادي به اين فرد وارد مي‌شود. بسياري از افرادي كه خيانت ديده اند، موضوع برايشان باز مانده است. و همش به دنبال دليل اين كار شريك احساسي خود هستند.

فرد خيانت ديده بايد به اين موضوع فكر كند كه او مقصر نيست و هرگز نبايد خود را مقصر بشمارد. خيانت هيچ توجيهي ندارد، بنابراين خود را سرزنش نكنيد. اگر در اين دوران قرار گرفته ايد و خيانت را تجربه كرده‌ايد؛ حتما به روانشناس مراجعه كنيد و كمك بخواهيد. كمك از روانشناس مساوي با يافتن مسير درست است.

موثرترين عامل خيانت

خيانت به دلايل مختلفي رخ مي‌دهد. كه مهم ترين دليل آن عدم رضايت از زندگي زناشويي است. كمبود محبت، نارضايتي در رابطه جنسي، بي احترامي و … عاملي در بروز خيانت هستند. اما دلايل ديگري در خيانت كردن دخيل هستند كه در اين بخش مقاله به آن اشاره كرده ايم.

🔻 عزت نفس پايين

🔻 براي پايان به رابطه اصلي

🔻اعتياد جنسي

🔻 افسردگي

🔻 اجتناب از مشكلات شخصي يا رابطه اي

🔻عدم صميميت عاطفي

انواع خيانت

خيانت انواع مختلفي دارد كه در اين بخش مقاله به آن اشاره كرده ايم.

🔹 رابطه جنسي: در اين نوع خيانت، فرد شريك جنسي دارد. آنها احساس وابستگي به يكديگر را تجربه نمي‌كنند. و از لحاظ عاطفي به يكديگر وابسته نيستند.

🔹 خيانت عاطفي: زماني كه يكي از شركاي عاطفي به شخص ديگري علاقه مند شود؛ خيانت عاطفي صورت مي‌گيرد. در اين شرايط فرد ممكن است كه ساعت ها در ارتباط با شخصي غير از شريك احساسي خود باشد. اين نوع رابطه به شيوه بدي آسيب به همراه دارد. اما رابطه جنسي هميشه جزوي از خيانت عاطفي نيست. و ممكن است كه فرد تنها از لحاظ عاطفي به شخص مقابل ارتباط داشته باشد.

🔹 خيانت مجازي: يكي ديگر از انواع خيانت، خيانت مجازي است. اين خيانت در زمينه چت و گفتگو صورت مي‌گيرد. ممكن است كه اين خيانت به نقطه صميميت جنسي نرسد و فقط در حالت مجازي بماند. اين نوع خيانت ممكن است شامل عكس و فيلم مستهجن نيز باشد.

مهم ترين آسيب هاي خيانت

خيانت يكي از بدترين اتفاقات زندگي يك فرد است. و زندگي افراد را به طور كلي مختل مي‌كند. حتي شايد كه شخص خيانت ديده، زندگي خود را استپ كند. در برخي از موارد اين خيانت در حدي است كه فرد به مواد مخدر، الكل، اعتصاب غذا و يا پرخوري بيش از اندازه روي آورد. و در صورتي كه فرد خيانت ديده هم براي اولين بار چنين كاري كرده. مشكلات روحي و رواني زيادي را تجربه مي‌كند. آسيب هاي خيانت در زنان و مردان به شيوه هاي مختلفي بروز مي‌كند. در اين بخش مقاله آسيب هاي خيانت را به طور كلي توضيح داده‌ايم.

📌 شوك | آسيب هاي خيانت

يكي از بزرگترين آسيب هاي خيانت، شوك است. در اين شرايط زماني كه فرد خيانت ديده با خيانت مواجهه مي‌شود؛ شوك بزرگي به او وارد مي‌شود. و اين مساله را دائم انكار مي‌كند. در مرحله شوك هرگز نمي‌تواند خيانت همسر خود را بپذيرد و با دلايل زيادي سعي در قانع كردن خود دارد.

📌 اضطراب

يكي ديگر از آسيب هاي خيانت، اضطراب است. از لحاظ جنسيتي، زن ها بعد از خيانت شريك احساسي خود، بيشتر به اضطراب دچار مي‌شوند. به همين دليل زنان بعد از خيانت از نظر روحي و رواني بيشتر مورد آسيب قرار مي‌گيرند. و احتمال بروز رفتارهاي ناسالم و مخاطره آميز در اين شرايط نيز بيشتر مي‌شود.

📌 خشم | آسيب هاي خيانت

خشم يكي از آسيب هاي خيانت است. بعد از اينكه انكار برطرف شد و فرد به اين باور رسيد كه مورد خيانت قرار گرفته است، دچار عصبانيت و خشم مي‌شود. در اين مرحله فرد سعي دارد تا خشم خود را به شيوه اي تخليه كند. اما در برخي از موارد نيز سكوت را انتخاب مي‌كند. حتي خشم همراه با گوشه گيري نيز بروز مي‌يابد. اما عده اي نيز وجود دارند كه خود را مورد سرزنش قرار مي‌دهند؛ زيرا مقصر اصلي موضوع خيانت را خويش مي‌بينند.

📌 افسردگي

يكي از آسيب هاي خيانت، افسردگي است. در اين مرحله فرد خشم را پست سر گذاشته است. و با افسردگي مواجهه مي‌شود. در اين مرحله اعتماد به نفس فرد كاهش مي‌يابد و حس بي ارزشي را تجربه مي‌كند. علائم افسردگي به شيوه فيزيكي بروز مي‌يابد و ممكن است حتي فرد به فكر خودكشي باشد. اين افراد روابط اجتماعي خود را محدود مي‌كنند و نسبت به ديگران اعتماد خود را از دست مي‌دهند. حتي امكان دارد كه تا آخر عمر به هيچ مرد ديگري اعتماد نكند.

📌 انزواي اجتماعي | آسيب هاي خيانت

انزواي اجتماعي يكي از آسيب هاي خيانت خيانت است. فرد خيانت ديده در اين شرايط از روي شرم و خجالت محبور به فاصله از ديگران مي‌شود. تا مجبور نباشد كه در رابطه با خيانت شريك احساسي پاسخگو باشد. همچنين فشار رواني كه به فرد وارد مي‌شود باعث تنش هاي زناشويي؛ مشكلات كاري و … مي‌شود. همه اين ها انرژي زيادي را از فرد مي‌گيرد. و شخص خيانت ديده را مجبور مي‌كند تا در غم و افسردگي خود تنها بماند.

📌 تخريب روال زندگي

آسيب هاي خيانت باعث تخريب روال زندگي مي‌شود. با وقوع رويدادهاي ناخوشايندي كه در زندگي فرد رخ داده است؛ روال زندگي او بر هم مي‌ريزد. در نهايت تغذيه، خواب، فعاليت هاي حرفه اي، رسيدگي به امور فرزندان و … با مشكل روبرو مي‌شود. و روند زندگي شخص با كاهش و آسيب روبرو مي‌شود.

آسيب هاي خيانت در زنان

همانطور كه در بخش قبلي راجع به آسيب هاي خيانت گفته شد، در اين بخش به آسيب هاي خيانت زنان بيشتر اشاره كرده‌ايم. به دليل اينكه خانم ها روحيه آسيب پذير تري دارند، مراحل را با سختي بيشتري سپري مي‎‌كنند. در ادامه راجع به آسيب هاي خيانت در زنان بيشتر اشاره كرده ايم.

🔹 شوك

🔹اضطراب

🔹 افسردگي

🔹 انزوا

🔹تخريب

🔹 خشم

🔹 سرزنش

🔹خود تخريبي

🔹 افكار خودكشي

🔹 دوري از اجتماع

كلام آخر

آسيب هاي خيانت در دسته هاي مختلفي قرار دارد. اما هر آسيبي كه وارد شود؛ فرد بايد از ابتداي آگاهي به خيانت، درمان را آغاز كند. براي حل مسائل حتما از روانشناس راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آسيب هاي خيانت مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه تماس حاصل نماييد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/6/17  ] [ ۱۲ ] [ avaje ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 3
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب